Hévíz - MTE ifjúsági mérkőzések

2018.04.05.
  • Labdarúgás
  • 2018/2019

Csütörtökön Mosonmagyaróvár ifjúsági csapatait fogadtuk bajnoki mérkőzésen. U17-es korosztályunk egy végig kiélezett mérkőzésen fordított és győzte le jó erőkből álló ellenfelét.

heviz mte u17 20180329 2

További képek facebook oldalunkon!

U17: Hévíz - MTE 2:1 (0:1)

Gólszerző(k): Vella, Lettner
Jó(k): Az egész csapat!!!

Csapatunk a Gujgiczer - Mózer, Pánczél, Vella, Sebestyén - Szeglet, Kopasz-Bódi, Nagy, Thompson - Horváth, Filipánics (Lettner) összeállításban lépett pályára.

Kottán Krisztián: - Csapatom azt csinálta és azt tette, amit kértem tőlük. Ha a mai napon ez eredménnyel nem társult volna, én akkor is büszke lennék rájuk, hisz a bizalmat megkaptam tőlük és ez örömmel tölt el. Fontos a csapaton belül a hangulat, a közösség, a kohézió. Csapatomnak csak gratulálni tudok, hiszen amit minden meccsen bemutattak azt az alázatot, azt az akaratot meg is érdemlik a győzelmet, győzelmeket.

U19: Hévíz - MTE 0:4 (0:2)

Gólszerző(k): -
Jók: Soós

Csapatunk a Pintér - Földvári (Reizmüller), Pődör, Magyar (Andor D.), Kondor (Peresztegi) - Soós, Kiglics, Tálos (Pas), Székács - Tóth (Andor F.), Leberzipf összeállításban lépett pályára.

Horváth Gábor: - Meglepő és nem várt arányú hazai vereség oka elsősorban a súlyos egyéni hibáknak köszönhető. A mérkőzés eredményének és eseményeinek az szerencsétlen alakulása miatt nehéz volt a játékosok dolga, az akarattal és hozzáállással azonban ennek ellenére sem volt probléma.

heviz mte ifi 20180329 2

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U19 – SC Sopron 1:1 (0:1)

Szombaton U19-es csapatunk hazai pályán játszott a Sopron...

FC Ajka - Hévíz SK U12-U13 bajnoki...

Szombaton fiataljaink Ajkára utaztak.

Devecser -Hévíz...

Az első félidőben eldönthette volna a...